Stationsstraat 5 , HoltenTerug naar overzicht
holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5 holten-stationsstraat-5
€ 960,-per maand

Stationsstraat 5 , Holten

TE HUUR

Winkelruimte/commerciële ruimte, gelegen aan de Stationsstraat 5 in het centrum van Holten. Het pand heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 92 m2. En heeft zowel aan de voorkant als de zijkant etalageruimte. Inpandig is er en klein keukentje, een toilet en cv aanwezig.

Condities:
- huurtermijn in overleg
- huurprijs is excl. BTW
- waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van drie x de maandhuur
- bestemmingsplan "Centrum 2", horeca en detailhandel. De gemeente Rijssen-Holten staat open voor eventueel afwijkend gebruik, zoals kantoorruimte. Hiervoor dient echter een omgevingsvergunning te worden aangevraagd.

Overige condities:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bereikbaarheid :

Het object is gelegen in het centrum van Holten en is zowel met eigen als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Goede ligging t.o.v. de snelweg. Het NS-Station is op een paar minuten lopen.

Parkeergelegenheid :

Parkeren in openbare parkeervoorzieningen, welke in de nabije omgeving in ruime mate aanwezig zijn.

Holten:

In het centrum van Holten zijn een aantal grote supermarkten, een ambachtelijke slager, een warme bakker, kantoren en allerlei leuke boetiekjes gehuisvest. Tevens is er een divers aanbod aan horeca. Daarnaast is er een actieve winkeliersvereniging welke veel aandacht besteed aan het organiseren van evenementen e.d.

lees meer +
Kenmerken
Algemeen
 • Status:
  Beschikbaar
 • Aanvaarding:
  in overleg
 • Terug naar aanbod
  Nog niet gevonden wat u zocht? Laat uw woonwensen bij ons achter inschrijven als zoeker
  Brochure downloaden
  Stationsstraat 5 - Holten