PROTOCOL IVM CORONAVIRUS

Protocol ivm coronavirus!

De gezondheid van onze klanten en medewerkers vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn digitaal en telefonisch gewoon bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. Alles wat digitaal of telefonisch kan heeft op dit moment de voorkeur. 

Wilt u een afspraak m.b.t. taxatie, bezichtiging, verkoopgesprek o.d., dan kan dat natuurlijk, echter zullen wij geen handen schudden, een mondkapje dragen en extra afstand houden.
Indien u na het plannen van de afspraak koorts in combinatie met luchtwegklachten heeft vragen wij vriendelijk doch dringend de afspraak te annuleren. Wij zullen uiteraard hetzelfde doen.

“Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen plaats vinden. 

Om verdere verspreiding tegen te gaan, adviseert de NVM haar leden om bij ‘fysieke contacten’ zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te volgen, zoals geen handen schudden, mondkapjes dragen, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.

Verder geldt het advies om wat digitaal of telefonisch kan, ook op die wijze te doen, om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken. Bij het plannen van fysieke contacten wordt nadrukkelijk geadviseerd om vooraf bij kopers en verkopers en alle andere betrokkenen actief te informeren naar hun gezondheidstoestand en hen te verzoeken de hygiëne adviezen van RIVM na te leven. Daarnaast wordt geadviseerd om bij fysieke bijeenkomsten het aantal personen zoveel mogelijk te beperken. Groepsbezichtigingen en Open Huizen raden we af.”


Met vriendelijke groet,
RobersVincent Makelaars

Jan Henk Berendsen