Zomerhuisje kopen? Vind uw ideale recreatiewoning!

Is een eigen zomerhuisje uw ideaal? Graag begeleiden wij u bij het gehele aankooptraject. En wilt u – uiteraard - onverwachte kosten of andere ‘addertjes’ voorkomen? Dan kunt u rekenen op de ervaring, kennis en het netwerk van RobersVincent Makelaars. Wij putten uit een jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van recreatiewoningen en kennen de markt én het aanbod.

In de prachtige omgeving van Holten en Markelo staan bijvoorbeeld tal van recreatiewoningen te koop. Een aantrekkelijke omgeving met volop wandel- en fietsmogelijkheden.

Deze recreatiewoningen vindt u op vakantieparken, maar ook hierbuiten, bijvoorbeeld nabij het natuurgebied de Borkeld.

Informeer naar ons uitgebreide aanbod vakantiewoningen.

Daarnaast hebben we goede contacten met verschillende vakantieparken in de omgeving. We weten wat er speelt, kennen de sfeer én de reële marktwaarde. Benieuwd waar u op moet letten als u een recreatiewoning wilt kopen? We vertellen het u graag.

Uw aankoopmakelaar voor recreatiewoningen

Tijdens het aankoopproces mag u rekenen op onze inzet als uw aankoopmakelaar. We verrichten de nodige onderzoeken, adviseren u over de bijzonderheden en zorgen dat u niet te veel betaalt. Zo kunt u met een goed gevoel genieten van uw eigen recreatiewoning!

Meer weten over de aankoop van recreatiewoningen?