Landhuis verkopen

De beslissing is genomen; u wilt uw landhuis, woonboerderij of agrarische bedrijf te koop zetten! Een uniek traject volgt. Dat pakken we bij RobersVincent Makelaars snel, professioneel en met vakkennis voor u op. Wij kennen de markt als geen ander en zetten ons brede netwerk in om u vlot met serieuze potentiële kopers in contact te brengen.

Verkoop boerderij

We signaleren de laatste jaren dat verschillende agrarische bedrijven worden gestaakt en de eigenaren hun grond verkopen aan omliggende boeren. Opstallen krijgen dan vaak een woonfunctie. Dit traject begeleiden we, als makelaar en rentmeester, van begin tot einde. U komt immers voor belangrijke keuzes en uitdagingen te staan: Wordt het bedrijf gestaakt of gaat het door? Is er sprake van een overname door een familielid? Wilt u blijven wonen in uw huidige woning? Waar moet u overal rekening mee houden?

Bij RobersVincent Makelaars kennen we het buitengebied, spreken (letterlijk) de taal. Onze makelaars Jan Henk Berendsen en Anja van der Neut hebben beiden hun roots in de agrarische sector liggen. Ze begeleiden u in het ‘oerwoud’ van regels en regelgeving en staan u bij in belangrijke beslissingen. Van bijvoorbeeld een bestemmingswijziging tot het saneren van schuren met een rood-voor-roodregeling. Jan Henk Berendsen is bovendien gecertificeerd taxateur voor agrarisch en landelijk onroerend goed.

Alvast meer weten over de wet- en regelgeving bij de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!