Aankoop woning

Als u de aankoop van een woning overweegt, komt er veel op uw pad. U start uw zoektocht veelal op Funda, speurend naar een geschikt woningaanbod dat past bij uw wensen. Toch is een digitale zoektocht vaak niet voldoende om een volledig beeld te krijgen.

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij de aankoop, zoals bouwkundige staat, bestemmingsplannen en of de vraagprijs reëel is. Bij een aankoop is het van belang dat u een goed advies krijgt met oog voor de feiten en uw persoonlijke wensen. Bij de aankoop van een woning doet u meestal zaken met de verkopend makelaar. Daarom is altijd te adviseren zelf ook een deskundige NVM-makelaar in de arm te nemen.

De rol van aankoopmakelaar vervullen we dagelijks met veel plezier. We krijgen vaak complimenten over onze toegevoegde waarde in dit proces.
RobersVincent Makelaars kent niet alleen de markt, maar ook de specifieke buurt, de waarde van de woning en natuurlijk: het onderhandelingsproces. Waar moet u juist voor deze woning in het bijzonder op letten? Het loont dus de moeite om eens van gedachten te wisselen met één van onze makelaars.

Onze expertise bij de aankoop van een woning

Als NVM-aankoopmakelaar behartigen we uw belangen. En mag u het volgende van ons verwachten:

  • Goed inzicht in de reële waarde van een specifieke woning.
  • Oog voor bouwkundige zaken.
  • Inzicht in de zogeheten ‘verborgen gebreken’, bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden en andere rechten en verplichtingen.
  • Onderzoek naar milieuaspecten, asbest, gegevens van Kadaster, gemeente, provincie en (indien van toepassing:) VvE (Vereniging voor Eigenaars), etc.
  • Professionele onderhandeling: met als resultaat veelal een lagere aankoopprijs.
  • Aandacht voor de zogeheten ‘ontbindende voorwaarden’, waarmee u eventueel de koopovereenkomst nog kunt ontbinden.
  • Vlotte afhandeling van zaken, hetgeen u veel tijd kan besparen.
  • Extra zekerheid door professionele aankoopbegeleiding.
  • Voorbereiding eigendomsoverdracht bij de notaris.
  • En: nieuwe invalshoeken, alternatieven, praktische tips en persoonlijke begeleiding.

Onze expertise ligt zowel op het gebied van de reguliere woningmarkt, de agrarische sector als de recreatiewoningen.

Aankoop woning via de NVM-makelaar

Maak gebruik van onze expertise en ervaring, vanaf de eerste stap tot en met het moment dat u daadwerkelijk de sleutel van uw nieuwe woning omdraait. Zo krijgt u geen spijt van wellicht de grootste uitgave in uw leven.

Meer tips voor de aankoop van een woning?