Landelijk wonen

Landelijk wonen is een droom voor veel mensen. De vrijheid, de ruimte en het mooie uitzicht spreken u wellicht ook aan. Als u overweegt een woning of woonboerderij te kopen in landelijk gebied, krijgt u echter met specifieke wet- en regelgeving te maken. En ook bij de verkoop van agrarisch vastgoed of grond zijn er verschillende zaken die vooraf goed geregeld moeten worden.

Het team van RobersVincent is gespecialiseerd in de aan- of verkoop van landelijk en agrarisch onroerend goed en (landbouw) grond en alles wat daarbij komt kijken. Onze makelaar en rentmeester Jan-Henk Berendsen is eveneens gecertificeerd taxateur voor agrarisch & landelijk vastgoed. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op gebied van agrarisch en landelijk vastgoed, waarbij hij een groot netwerk heeft opgebouwd binnen de branche.

Landelijk gelegen

Maak gebruik van onze brede expertise op het gebied van alle soorten van landelijk gelegen vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor woonboerderijen, landgoederen, gehele agrarische bedrijven, maar ook voor productierechten of informatie over rood-voor-roodregelingen.

Een goed gesprek over landelijk wonen of meer weten over ons aanbod?